RSS

„ABBYY“ produkcija – lietuviškoje svetainėje

  • Komentarų nėra Komentarai
    Parašyta: 2009 01 20

    Nuo šiol bendrovės „ABBYY“ produktai, skirti skenuojamo teksto atpažinimui ir darbui su dokumentais, bus pristatomi ir lietuviškai tinklalapyje www.abbyy.lt. Jame lankytojai ras ne tik „ABBYY“ populiariausių programinių sprendimų aprašymus, bet ir galės produktus įsigyti elektroninėje tinklalapio parduotuvėje. Nuo spalio programinės įrangos sprendimus pristatanti bendrovė „NOD Baltic“ tapo oficialiu įmonės „ABBYY“ programinės įrangos platintoju Lietuvoje, teigiama bendrovės pranešime.

    „NOD Baltic“ pardavimo vadovas Darius Černeckis tikisi, kad lietuviško „ABBY“ produktų tinklalapio pristatymas padės geriau susipažinti su bendrovės siūlomais produktais, kurių poreikis žinių visuomenėje sparčiai auga. „ABBYY“ produktai užtikrina ypač paprastą ir efektyvų dokumentų apdorojimą. Tarkime, paprasta telefono kamera nufotografuotą tekstą su „FineReader“ galima atkurti skaitmeniniu tekstiniu formatu greitai ir kokybiškai“, – sakė jis. Pasak D. Černeckio, prieš įsigydami „ABBYY“ produktus susidomėjusieji galės juos parsisiųsti iš tinklalapio ir 15 dienų bandyti nemokamai.

    Populiariausias „ABBYY“ produktas – programa „FineReader“, skirta skenuotam tekstui atpažinti ir išsaugoti elektroniniu formatu. Ji ypač aktuali kuriant skaitmeninį dokumentų archyvą, kadangi išsaugo visus skenuoto arba fotografuoto teksto elementus – antraštes, išnašas, puslapių numerius, pastraipas, lenteles, šriftą, stilių – „Microsoft Office“ programų ir PDF bylų formatais. Patobulintas „FineReader“ atpažįsta dokumentus 184 kalbomis, sakoma pranešime.

    Šaltinis: balsas.lt

Rašyti komentarą

April 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Archyvas

Video reportažas

  • Apklausa

    • Ar reikia šiam tinklapiui forumo?

      Rodyti rezultatus